Esettanulmány: Festekem.hu weboldal design megújítása és webshop integráció

A Festekem.hu egy meglévő festék értékesítéssel foglalkozó weboldal, melynek design megújítását és webshop integrációját kérte a Jolly festék. A projekt célja egy modern, igényes kinézetű webshop létrehozása volt, amely elősegíti a jó értékesítési mutatókat.

Kiindulási pont:

A Festekem.hu meglévő weboldala statikus volt, és nem felelt meg az elvárásoknak a design és a felhasználói élmény tekintetében. A Jolly festék egy olyan platformot szeretett volna létrehozni, amely képes hatékonyan bemutatni és értékesíteni termékeit.

Megoldás:

  1. Design megújítás: A projekt első lépése a meglévő weboldal vizuális megújítása volt. Az új design modern, letisztult és reszponzív, a legújabb UX/UI trendeknek megfelelően.
  2. Webshop integráció: A design megújítás mellett a statikus weboldal átalakítása webshop platformmá volt a fő cél. A WooCommerce rendszer integrációja biztosította a rugalmas és könnyen kezelhető webshop funkcionalitást.
  3. Termékoldalak optimalizálása: A termékoldalakat úgy alakítottuk ki, hogy a felhasználók könnyen tájékozódhassanak és megtalálhassák a számukra megfelelő festékeket. Az oldalakon szereplő képek, leírások és specifikációk átláthatóak és informatívak.
  4. Értékesítési stratégia: Az értékesítés elősegítése érdekében különböző promóciós akciókat, ajánlórendszert és hűségprogramot vezettünk be, valamint optimalizáltuk a fizetési és szállítási folyamatokat.

Eredmények:

Az új design és webshop integráció eredményeként a Festekem.hu látogatóinak száma és konverziós rátája jelentősen növekedett. A felhasználók pozitív visszajelzéseket adtak az új kinézetről és funkcionalitásról, ami hozzájárult a Jolly festék üzleti céljainak eléréséhez.

Következtetés:

A design megújítás és webshop integráció sikeresen valósította meg a Jolly festék célkitűzéseit. A Festekem.hu most egy modern, igényes és hatékony értékesítést támogató platform, amely elősegíti a vállalat üzleti növekedését és a vásárlói elégedettséget.