Zichy Park story,
prémium lakópark

Prémium ingatlan értékesítést támogató weboldal.

Megrendelő Zichy Park Real Estate

Tevékenysége Ingatlan értékesítés

Rendelt munka
Weboldal tervezés és létrehozás

A Zichy Park Real Estate Budapest XII. kerületével szomszédos agglomerációjában, Budakeszin értékesíti prémium lakóházait. Ügyfelünk weboldal készítéssel bízott meg bennünket, amihez csupán a koncepciót vázolta fel és átadta az épületek tervrajzait, a teljes kivitelezést a kezünkbe adta. Arculati elemek és szöveges tartalom nélkül láttunk neki a feladatnak, azonban egy komplett prémium, információban gazdag weboldalt adtunk át.

A Zichy Parkban álló épületeket egyedi tervezés alapján, kiváló alapanyagokból, energiahatékony szempontok szerint létesítették családbarát környezetben. Célcsoportjába olyan fiatal házaspárok, gyermekes családok, nyugdíjasok, és ingatlan befektetők tartoznak, akik osztják a természetközeli, privát életmódod.

Ezen weboldal központi célja, hogy értékesítse az adott ingatlanokat és arculatával pozícionálja magát a piacon a versenytársai között. A Zichy Park kiemelt előnyei a komfortos energiahatékony házak, valamint a frissítő zöld környezet. A weboldal struktúráját és a designt ennek mentén alakítottuk ki, hogy a szegmensek tükrözzék a prémium jelleget. A finom vonulatú betűtípus, a sötét lia és arany tónusú grafikák, a headerek (azaz a szövegek speciális kiemelése), a blokkok sorrendje mind ezt támogatja. Továbbá grandiózus, széles látókörű, ízléses fotókkal töltöttük fel az oldalt, a modern trendeknek megfelelően. Elhelyeztünk interaktív térképet, melyen egyes elemek kiemelkednek, illetve dokumentumok kattintásra letölthetővé válnak.

A szöveges tartalmakat a marketing szövegíró kollégáink készítették el a megrendelő számára. Az oldalon célzott keresőoptimalizálást hajtottunk végre, illetve a tartalmat mobilnézetben is elkészítettük, hogy a lokális szférában minél több kattintást és érdeklődést generáljunk. Az oldal átadásakor a partnerünk elégedett volt a munkánkkal. Azóta több ismerősének is ajánlotta a szolgáltatásainkat.