Weboldal készítés és fejlesztés

hiszünk abban, hogy a minőségi weboldal hozzá tartozik a céged megjelenéséhez

Az elmúlt évek tapasztalata pedig azt támasztotta alá, hogy a jó weboldal ügyfeleket vonz. Ügyfeleink elégedettségének köszönhetően mostanra már szinte csak ajánlások alapján készítünk weboldalt. Reméljük, hogy a Te is azok közé az ügyfeleink közé fogsz tartozni, akik örömmel fogják barátaiknak ajánlati szolgáltatásaikat.

Amit a legfontosabb értékeinknek vallunk:

  • ügyfél centrikus hozzáállás, hogy magadénak érezd a weboldaladat
  • letisztult kommunikációval, személyesen megyünk ki hozzád a feladatok megbeszéléshez
  • segítségnyújtást személyesen, telefonon, vagy a segítségnyújtó oldalunkon keresztül adjuk számodra
  • a magyar kisvállalkozói szektor és annak piacának ismerete miatt olyan weboldalt készítünk neked, amely hatékonysága miatt sikeresebbé teszi a vállalkozásodat
  • minőségi webdesignnal fejlesztjük oldalad, az igényeidnek megfelelően
  • mi a WordPress alapú weboldalak világában érezzük otthonosan magunkat, ezért ennek a platformnak legújabb megoldásait kínáljuk neked
  • több mint 140 ügyfelünknek készítettünk honlapot, van rutinunk a weboldalak fejlesztésben

Mi az a WordPress CMS?

WordPress magas teljesítményű, könnyen kezelhető, keresőbarát, biztonságos, és free program mely az alap weblapok készítéséhez véleményünk szerint teljesen megfelelő. Biztosítja a tartalom teljes szerkeszthetőségét webes felületen, látogatók regisztrációját, kiegészítőkkel on-line kapcsolattartást és webáruházat üzemeltetését is lehetővé teszi.

LEGÚJABB TRENDEKNEK MEGFELELŐEN ELKÉSZÍTETT WEBOLDALAD

Weboldaladdal kapcsolatos igényeidet a legújabb trendeknek megfelelő módon készítjük el. Természetesen tabletre és mobilra kialakított megjelenéssel.

Közösen gondolkozva alkotjuk meg céged weboldalát

Nem csak egyszerűen elkészítjük a weboldaladat, hanem közös gondolkozással, továbbá a szakmákban elmélyedve kreatív, új megoldásokat is javaslunk.

Megoldásainkról hamarosan olvashatsz

Mind strukturálisan, mind webdesign-ban a legjobbat nyújtuk

Weboldalad legyen átlátható, könnyen használható, de informatív. A lényeg, hogy a felhasználó megtalálja, azt amit keres, és a céges kultúrádról is kapjon pozitív benyomást. 

Ha igényes weboldalt szeretnél, Kérj tőlünk árajánlatot!