Üdvözöljük a Cégem 360-nál, ahol újgenerációs weboldalak készítésével segítjük a különböző ipari vállalkozásokat az online jelenlétük növelésében.

Az erősödő verseny miatt az ipari szereplőknek egyre fontosabbá válik, hogy a vállalatuk fejlődése az online térben is megjelenjen. Ennek érdekében a Cégem 360 csapata olyan újgenerációs weboldalakat készít, amelyek nem csak naprakészek, de nemzetközi szinten is megállják a helyüket.

Ajánlatot kérek

Szakértelem

Webfejlesztőink azon dolgoznak, hogy új weboldala felérjen vállalatának magas színvonalához. Modern és nemzetközi kvalitású design elemekkel dolgozunk, hogy a látogatók érezzék cégének megbízhatóságát és szakértelmét.

Egyedi igények megvalósítása

A Cégem 360 újgenerációs weboldalai segítenek a látogatottság és az ügyfélbázis növelésében, ami fontos lépés az online sikerek eléréséhez. Egyedi igényeinek megfelelően alakítjuk ki új weboldalát, hogy kiemelkedjen a versenytársai közül és fokozza az online jelenlétét.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megismerje, miként segíthetjük ipari vállalkozását az online növekedésben. Újgenerációs weboldalt készítünk Önnek, amely támogatja az üzleti céljait.

Ajánlatot kérek

Miért vagyunk jók
az ipari szektor számára?

Az újgenerációs weboldalaink nem csak a látványvilágukban, hanem a funkcionalitásukban is új szintre emelik az ipari vállalkozások online jelenlétét.
A gyors betöltési idők, a könnyen navigálható menük, és az automatizált marketing funkciók, mind az ügyfélélményt szolgálják, továbbá javítják a konverziós arányokat.

Miért vagyunk jók az ipari szektor számára?

  • Folyamatosan dolgozunk az ipari szektorral, ezért jól ismerjük az Ön világát
  • Egyedi, személyre szabott weboldalakat tervezünk és kivitelezünk
  • Felhasználói élmény fókuszú a munkánk, amely biztosítja, hogy a weboldal maximális hatékonysággal működjön

 

Tudjuk, hogy a technológia napról-napra változik, ezért folyamatos kapcsolattartással segítjük a weboldal későbbi használatában és frissítésében.
Az új weboldalak kialakításánál nagy hangsúlyt fektetünk az intuitív admin felületre, valamint az egyszerű használatra.

Bármilyen kérdése merülne fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk Önnek mindenben.

Ajánlatot kérek

Árajánlat kérés

INGYENES IGÉNYFELMÉRÉS ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSÉHEZ KÉRjÜK TÖLTSE KI KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPUNKAT!

Amikor kitöltötte a kapcsolat felvételi adatlapunkat, minden esetben egyeztetünk Önnel egy telefonos vagy személyes időpontot, amikor teljes képet kapunk az igényeiről, céljairól új weboldalával kapcsolatban.

Amit minden esetben kap tőlünk: 

  • Egy teljes körű leírást a fejlesztendő weboldaláról, a weboldal céljáról
  • Egy mindenre kiterjedő árajánlatot, mely a teljes weboldalfejlesztésre, igény szerint a szövegírásra és a megvalósulás utáni marketing tanácsadásra is kiterjed

AMENNYIBEN KÉRDÉSE VAN, AMIRE AZONNALI VÁLASZT SZERETNE, KÉRJÜK VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
ÖRÜLÜNK HÍVÁSÁNAK!

+36 70 431 1900