Tauril story, gördülékeny együttműködés

„A cég hosszú távú céljai között szerepel az Európai piacra való szolgáltatás is, ezért a weboldalt három nyelven készítettük el.”

Megrendelő
Tauril Kft.

Tevékenysége Gumigyártás

Rendelt munka
Weboldal fejlesztése

A Tauril Kft. több, mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a gumigyártásban, kiemelkedő szereplője a hazai és határon túli iparágnak.
Megújt weboldalukat látványos grafikai elemekkel és informatív tartalmakkal alaklítottuk ki.

A komoly multú cégeknel a weboldal modernizálás több okból is fontos: a ma élő generációk az online térben informálódnak a termékek és szolgáltatások után. Az online jelenlét növeli a vállalat és a márka megbízhatóságát, továbbá az elérési számokra (a Google analitikája miatt) is pozitív hatással van.

A Tauril Kft. vezetőségének személyes megbeszélésen prezentáltuk a témába vágó referenciáinkat és szakmai elképzeléseinket, amely alapján közösen lefektettük új weboldaluk struktúrájának és megjelenésének alapjait. Az arculati leírás és a begyűjtött információk alapján elkészítettünk egy tervezetet, melyet a Tauril Kft. kreatív vezetőjével együttműködésben véglegesítettünk.

A megjelenésben a cég központi erősségeire, valamint a fenntarthatóság és a környezetvédelem üzenetére fókuszáltunk. A korszerű technikai eszközökről készült fotókat kiemelt blokkokba rendeztük, amelyek vonzzák a látogatói tekinteteket.

Továbbá létrehoztunk karrier menüpont, amely megkönnyíti a munkaerő kiválasztás folyamatát, valamint stabilitást sugall.

A cég hosszú távú céljai között szerepel az Európai piacra való szolgáltatás is, ezért a weboldalt három nyelven készítettük el (magyar, angol és román).