Tatabányai Rugó story

Az ipari cégek, így a Tatabányai Rugógyártó Kft. számára is kulcsfontosságú, hogy a lehetséges partnereik belátást nyerjenek a gyártási kapacitásról, a géppark modernitásáról, valamint a gyártott termékek minőségéről.

Megrendelő
Tatabányai
Rugógyártó Kft.

Tevékenysége Rugógyártás

Rendelt munka
Weboldal fejlesztés, fotózás, videózás, keresőoptimalizálás

Tatabányai Rugógyártó Kft. az elmúlt 15 évben történt folyamatos infrastrukturális és gépi beruházásoknak köszönhetően ma mintegy 7000m2-es üzemi területen gyártja termékeit.
A cég stílusában és tartalmát tekintve elavult weboldalát frissítettük fel.

A weboldal fejlesztési munkát marketing szemléletmóddal végezzük. Tudatos, irányított tartalmakkal és arculathoz illő grafikai elemekkel mutatjuk be a cég főtevékenységét, a gyártási kapacitását, valamint a gyártott termékpalettáját.
Cél, hogy a látogatók pár másodperc alatt átfogó képet kapjanak a cégben lévő potenciálról és piaci szintjéről.

A weboldal fejlesztés megkezdésekor kiszálltunk a gyártótelepre, ahol nagy felbontású, látványos felvételeket készítettünk a gépparkról, a munka folyamatairól, valamint a gyártott termékekről. Az ipari cégek, így a Tatabányai Rugógyártó Kft. számára is kulcsfontosságú, hogy a lehetséges partnereik belátást nyerjenek a gyártási kapacitásról, a géppark modernitásáról, valamint a gyártott termékek minőségéről. A weboldalon ezt kívántuk bemutatni egyedi felvételekkel minél magasabb színvonalon.

A weboldal elkészültét követően a keresőoptimalizálásra is nagy hangsúlyt fektettünk. Kulcsszavakra épülő, szöveges aloldalakat hoztunk létre a Google keresőrobotjainak, hogy a weboldal a találati lista elején foglaljon helyet.