Színvilág-Mix story

Magyar és német nyelvű változatban is kiválóan szuperál az oldal.

Megrendelő Színvilág-Mix Kft.

Tevékenysége Festéküzlet

Rendelt munka
Webshop fejlesztése

Szakmai tapasztalaunknak köszönhetően ismerjük a festékforgalmazók igényeit és kihívásait, ezért folyamatosan értékesítünk ezen a piacon. A Színvilág-Mix festékboltot hideghívással kerestük meg konkrét, személyre szabott weboldal-fejlesztési ajánlattal.

Az Izsákon található Színvilág-Mix festékek és különböző építőanyagok árusításával foglalkozik. Folyamatosan bővíteni szeretné a vásárlóinak körét, valamint stabilizálni a meglévő megrendeléseit, így egy kifogástalanul működő, modern weboldal esedékes volt számára.

Az egyeztetések során kiderült, hogy az ügyfélnek kiemelten fontos a nagyobb termékszámú eladás, ezért webshop konstrukciót ajánlottunk, melyet készséggel elfogadott. A tulajdonossal zajlott meetingeken bemutattuk a weboldal belső struktúráját, a termék-portfóliót, valamint a kialakított designt.

A megrendelőnek különösen tetszett a herobanner és a hozzárendelt színtónusok, amelynek a stílusa megegyezett a festéküzlet képi világával.
A tervezet elfogadását követően a termékfeltöltés gördülékenyen zajlott, hiszen az utóbbi években kifejlesztettünk egy speciális festék és építőanyag adatbázist, melyben a termékek kategória szerint képpel és szakmai leírással megtalálhatók.

Továbbá létrehoztunk a főoldalon egy panelt a kiemelt termékeknek, melyet a megrendelő szabadon változtathat és cserélhet a preferenciái szerint. A szolgáltatásokat (mint a színkeverés, szaktanácsadás, és kiszállítás) különálló boxokba rendeztük és kattinthatóvá tettük, hogy az oldalra látogatók könnyedén navigálhatók legyenek. A látványos kép- és referencia galériát az üzletről és a munkákról a tulajdonos közreműködésével alakítottuk ki.

A szöveges tartalmakat az aktuális marketing szempontok szerint töltöttük fel, majd keresőoptimalizáltuk, hogy az adott régióban élők pár kattintással rátalálhassanak az oldalra. Pozitív visszajelzést kaptunk, miszerint a feladatmenedzsment átláthatóan és zökkenőmentesen zajlott. A Színvilág-Mix új weboldala a mai napig az elsők között szerepel a helyi találati listán.