Szabó Konténer story

„Elhelyeztünk a weboldalon egy számlátót, amely görgetésre aktiválódik és megmutatja partnerünk eddig elért sikereit.”

Megrendelő
Mikont-Trade Kft.
Szabó Konténer

Tevékenysége
Konténerszállítás

Rendelt munka
Arculat -, és weboldalfrissítés

A Mikont-Trade Kft. Szabó Konténer fantázianévvel szolgáltat Dél-Pesten. Különböző méretű konténereket kínál ipari és magán építkezésekre sitt, törmelék és zöldhulladék szállításához. Elsődleges célcsoportjába az építőipari cégek, valamint az építkezéseket szervező vállalkozók tartoznak.

A Szabó Konténerrel való együttműködést átfogó arculatfrissítéssel kezdtük meg. A Covid időszakban a partnerünk piaca is keresztül ment a maga kihívásain, így komplett designváltást igényelt a márka.
A korábbi markoló sziluettet ábrázoló piros piktogramot egy színátmenetes ezüstszürke betűlogóra cseréltük, amelyben az “ó” betű egy konténert ábrázol.

Rendelkezésünkre állt a korábbi weboldal, amelyen a belső struktúrát, a tartalmi felépítést, és a design elemeket fejlesztettük. A friss weboldalon a cég marketingelőnyeire erősítettünk rá, amelyek a széles konténerválaszték, és az ahhoz társított kedvező árképzés.

Az iparban szolgáltató Szabó Konténernek professzionalitást és megbízhatóságot kell sugallnia, ugyanis a piac pontos és korrekt vállakozókat igényel.

A megrendelőnk visszajelzése alapján az arculat – és a weboldalfrissítést a célközönség pozitívan fogadta, továbbá az új megjelenés hozzájárult a kattintásszám növekedéséhez is.