PIACI SZINTNEK MEGFELELŐ CÉGES BEMUTATKOZÓ ANYAG AZ IPARI SZEKTOR SZÁMÁRA

Tervezünk és megvalósítunk!

Az ipari cégek nívóját napjainkban erősen meghatározza a bemutatkozó anyaguk minősége. Egy piaci szintnek megfelelő bemutatkozó anyaggal, prezentációval léptékekkel könnyebb érvényesülni.

Célunk, hogy cége bemutatkozó anyagát a marketing eszközeivel megszemélyesítsük és karakterizáljuk megrendelői számára.

Ipari környezetben mozgunk

Több éve szolgáltatunk ipari szektor számára, ezért ismerjük az ipari szereplők mindennapi kihívásait. Ezek az élő tapasztalatok és reális tudásbázis mentén hatékonyan fogalmazzuk meg a minket megbízó cégek üzeneteit ügyfeleik számára. Vagyis megkomponált, igényes PPT prezentációkat készítünk.

Bízza a Cégem 360 csapatára a komplett bemutatkozó anyagot!

Metervezzük, megírjuk, létrehozzuk cége bemutatkozó prezentációját az ipari szektora szakmai színvonalához igazodva. Melyet produktívan felhasználhat a személyes meetingeken, a konferenciákon, valamint az online térben.

Kulcsrakész ipari céges bemutatkozó

120 000 Ft + ÁFA / max. 20 oldalas prezentáció 

Komplett cégbemutatkozó anyag PPTX (PowerPoint) formátumban, maximum 20 oldalas terjedelemben, amely imformatívan és látványosan prezentálja cége tevékenységét az ipari szintnek megfelelően.

Amennyiben extra igények merülnének fel, az alapvető 20 oldalon felül plusz oldalak igényelhetők 6000 Ft + ÁFA /oldal díj ellenében.

ÉRDEKEL

Integrálja céges bemutatkozó anyagát hatékonyan!

Értékesítés támogatása

A bemutatkozó levelek, értékesítői e-mailek csatolmányaképp elegánsan elhelyezheti cége prezentációjának teljes, vagy rövidített verzióját. Így a személyes találkozók alkalmával partenerei már rendelkezhetnek érdemi információkkal a termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban.

Kiváló alap a weboldal megújításához

Az ipari cégbemutatkozó anyagok sok esetben privát információkat is tartalmaznak, így a prezentáció gyakran egy az egyben nem emelhető át a weboldalra. Azonban a kidolgozott struktúrák, design elemek felhasználhatók a weboldal modernizálására, fejlesztésére.

Email

Irodánk