Jegenye Stihl
marketing olvasmányos cikkelyekbe csomagolva

A Jegenye STIHL hobbikertészek és mezőgazdasági szakemberek számára kínál profi kerti-gépeket, amelyekkel hatékonyan végezhetik el a szezonális munkákat.

A Jegenye STIHL (hivatalos forgalmazó) marketing csapata márka-kommunikációs feladatokkal bízott meg bennünket.
Havonta jelentkező hírlevélben, illetve Facebook posztokban szólítottuk meg a potenciális vásárlói körét az aktuális akciókkal, kiemelt termékekkel. Hasznos kertgondozási tippekbe, valamint géphasználati praktikákba rejtettük el a marketing üzeneteket.
Ugyanis a “szakmai magazinos” köntösbe bújtatott reklám tartalmak elősegítik, hogy az olvasók szívesen böngésszék az ajánlatot.

#magazin stílusú hírlevél

#INFORMATÍV POSZTOK

Festékváros
integrált marketing
kommunikáció

A festékek és építőanyagok értékesítésével foglalkozó vállalkozásnak intergált marketing-kommunikációs stratégiát dolgoztunk ki a vásárlások ösztönzéséhez.

Egy időintervallumban 8 csatornán keresztül szólítottuk meg a célpiac szereplőit: Facebook és Instagram posztok, Meta Business hirdetések, weboldal videóbanner, 4000 karakteres blog, Google Shopping hirdetés, Google Search hirdetés, valamint hírlevél.
 
 
 
 
 
 

#ELADÁSÖSZTÖNZÉS

#CÉLZOTT HIRDETÉSEK

„Szuper együttműködés, igényes munkák! Fiatalos marketinges és webfejlesztő csapat, kreatív és hatékony megoldásokkal. A versenytárselemzés és a piacelemzés sok új információt adott a számomra. Bátran ajánljuk mindenkinek!”
Harzo – Harangozó Zoltán

Két-Kör
szakértő szerepbe pozícióba

Az épületgépészeti cég viszonteladóknak, kis-, és nagykereskedőknek, magánszemélyeknek értékesít hűtő-fűtő berendezéseket és alkatrészeket.

A tartalmaik a hűtő-fűtő berendezések technológiai felszereltségéről szólnak, vagyis kifejezetten szakmaiak.
Ezért kidolgoztunk egy olyan koncepciót, amely személyessé teszi a tevékenységüket, egyfajta szakmai tanácsadó szerepbe helyezi a céget. Edukációs posztokat publikáltunk Facebookon és Instagramon, webes kisokos szótárt nyitottunk a szakkifejezések magyarázatához, valamint tippeket és ötleteket fogalmaztunk meg blog formájában.
Kidolgoztuk a “hónap terméke” opciót, aminek keretein belül bemutattuk az adott készülék előnyeit egy-egy életközeli szituációban (pl. négytagú család, ifjú házaspár mindennapjait). Továbbá YouTube hirdetésben
erősítettük a márka nívóját, melyhez
saját narrált videót gyártottunk
az egyediség nevében.

#ARCULATFRISSÍTÉS

#SZAKMAI BLOGOK

#KISOKOS SZÓTÁR

Harzo
belépés a középvállalkozók piacára

A festékgyártó cégnek komplett marketing szolgáltatást nyújtottunk a stratégiai tervezéstől a kivitelezésig.

Első lépéseként piackutatást és versenytárs-elemzést végeztünk, mely során pontosan meghatároztuk a célcsoportokat, illetve tüzetesen megvizsgáltuk a lokális és az országos versenytársakat. Az ügyfelünk visszajelezte, hogy olyan üzleti információkhoz jutott ezen keresztül, ami lehetővé tette számára az előrelépést és a növekedést a piacon.
A social mediaban a termékekeket úgy népszerűsítettük, hogy bemutattuk a bennük rejlő lehetőségeket: gyönyörű enteriőröket vázoltunk fel. Ezáltal a vásárlók felismerték a Harzo festékekben rejlő potenciált, és örömmel vásárolták meg pl. “jövőbeni nappalijuk alappillérét”.
A Harzo szintlépését a piackutatási eredményekből táplálkozó csomagolás frissítés is elősegítette, amely már a középvállalkozók termékeihez ért fel.

#PIACELEMZÉS

#MARKETING STRATÉGIA

 

Az ipari szektorban végzett tevékenységünk mellett fontosnak tartjuk, hogy a szakmai tőkénket a társadalomba is visszaforgassuk.

Fodisz
társadalmi felelősségvállalás

Együttműködésbe kezdtünk a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetségével.
A fogyatékkal élő gyerekeknek sportolási lehetőségeket adó szervezetnek kommunikációs és marketing munkát végeztük. Egyik irányultságunk a diákolimpiai versenyek, illetve országos rendezvények szervezése és PR kommunikációja volt. Valamint a köztudatban való jobb megítélés, és szponzorációs együttműködések elősegítése, melyben az 1%-os kampány megvalósítás is szerepet kapott.

Vissza a marketing szolgáltatásunkhoz!

Vissza a közösségi média szolgáltatásunkhoz!

Email

Irodánk