ahol szükséged lehet még szövegírásra

#Google Ads

Az online hirdetések speciális marketing ismeretet és gyakorlatot igényelnek, hiszen a hirdetést nem elegendő feladni, hanem pontosan célozni is szükséges. Ugyanis rossz beállításokkal előállhat az a helyzet, hogy ezrek kattintottak a hirdetésedre, mégsem jött belőle egy érdemi eladás sem.

Egyenesen a fogyasztóidnak címezve írjuk meg a hirdetések szövegét, majd lokalizáljuk és szegmentáljuk a megjelenéseket. Kiemelt célunk, hogy az elköltött pénzösszeg egyenesen arányos legyen a beérkezett rendelések számával.

#Blog

A blogbejegyzéseket egyszerre írjuk a weboldalra látogatóknak és a Google tapogató robotjainak. Vagyis nem csupán a kellemes olvasó élmény, hanem a SEO barát tartalmi felépítés is sarkalatos pont. Hiszen a keresőoptimalizált, meghirdetett szövegek is hozzájárulnak a Google találati listás kiemelt helynek.

teljeskörű szolgáltatásokat nyújtunk

További digitális szolgáltatásainkról (mint webshop készítés, weboldal üzemeltetés, webgrafika, szövegírás és keresőoptimalizálás) a linkekre kattintva olvashatsz bővebben.

Esettanulmányainkat is érdemes átnézned, ezeket a weboldalunkon kívül a LinkedIn oldalunkon publikáljuk rendszeresen.

digitális szolgáltatásainkkal segítjük vállalkozásodat

Árajánlatkéréseddel keress minket bátran, kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, hogy a részleteket megbeszéljétek!

#árajánlat kérés