Kóczián story,
a nagy bumm

„A főoldalon egy valódi épületbontáson készített drónfelvételt illesztettünk be, amely bemutatja, hogyan omlik össze egy épület a tartóelemei kiütésével.”

Megrendelő
Kóczián + Kóczián Kft.

Tevékenysége Épületbontás

Rendelt munka Weboldal megújítás

A bontó és építő Kóczián + Kóczián Kft.-nek újítottuk meg weboldalát friss perspektíva szerint.
Célként a piaci helyzetük stabilizálását, valamint egy modern arculat kialakítását tűztük ki.

A cég épületek és építmények bontásával, a törmelék elszállításával, gépi földmunkával, útépítéssel és aszfaltozással, parkosítással, valamint a téli utak takarításával foglalkozik. Vagyis erősen az ipari szektorban mozog, így az ipari cégvezetőket, vállalkozókat megszólító designt alakítottunk ki, valamint lényegretörő tartalmat készítettünk.

A munkát a logó aktualizálásával kezdtük meg – amolyan nulladik lépésként -, hogy beilleszthetővé váljon a friss, modern arculatba. Mivel a cég szolgáltatási palettája igen széles, így egyfajta lényeglátással frissítettük fel a meglévő weboldalát, hogy a látogatók számára rögtön nyilván-valóvá váljon, mivel is foglalkoznak. Ehhez referenciákat: főként terepen készült fényképeket és drónfelvételeket használtunk.

A főoldalon egy valódi épületbontáson készített felvételt illesztettünk be, amely bemutatja, hogy omlik össze egy épület a tartóelemei kiütésével. Ez egy attraktív megoldás a modern statikus weboldalak körében, mert plusz látványelemet visz bele a megjelenésbe.