Céges ipari PowerPoint bemutatóanyag készítés

Az egyre nagyobb beszerzési osztályok meggyőzésére irányuló versenyben felértékelődik a kiküldött céges bemutatóanyagok minősége.

Célunk, hogy cégét a nemzetközi anyacég és a magyarországi vállalatok beszerzési osztályának releváns illetékese pozitívan kiemelje versenytársai közül.

Szolgálgtatásunk Esettanulmány Szolgáltatásunk díja

Érje el potenciális vevőit piaci szintnek megfelelő céges bemutatóanyagokkal!

Az elegáns, minőségi céges bemutató anyagok (PowerPoint és PDF) már megszokottak. Prioritás, hogy a kommunikáció minél összeszedettebb és lényegre fókuszáltabb legyen, tekintettel arra, hogy rövid idő alatt kell döntéseket hozniuk. Az emberi tényező, valamint a cégekről alkotott vizuális benyomás és élmény most nagyobb szerepet játszik a döntéshozatalban, mint valaha.

PPT

Miért érdemes minket megbíznia a
céges bemutatóanyag elkészítésére?

Az iparág szereplőinek kihívása, hogy alkalmazkodjanak a megváltozott piaci dinamikákhoz és újraértékeljék üzleti stratégiáikat a versenyképesség fenntartása érdekében. Több éve szolgáltatunk az ipari szektor számára, ezért ismerjük az ipari szereplők mindennapi kihívásait. Ezek az élő tapasztalatok és reális tudásbázis mentén hatékonyan fogalmazzuk meg a minket megbízó cégek bemutató anyagainak üzeneteit ügyfeleik számára.

  • Profi minőségű anyagot gyártunk
  • Iparágnak megfelelően alakítjuk ki a struktúrát, a tartalmat, és a vizuális megjelenést
  • A kész PowerPoint bemutatkozó anyag bármikor módosítható, bővíthető az általuk kialakított design alapján, így későbbiekben is a koherencia megmarad
Esettanulmány Szolgáltatásunk díja

Ipari PowerPoint bemutató videónk

Esettanulmány: Fémmegmunkáló ipari vállalat sikere a Google keresőoptimalizálásnak és céges bemutatóanyag készítésnek köszönhetően

Bevezetés

Ez az esettanulmány egy magyar fémmegmunkáló ipari vállalat sikerét mutatja be, amely a Google keresőoptimalizálás (SEO) és professzionális prezentációs anyagok révén új ügyfeleket szerzett és növelte bevételeit.

A kihívás

A vállalatnak új weboldalra volt szüksége, és javítani akarta online láthatóságát a magyar, angol és német piacon. Céljuk a beszerzési osztályok elérése volt, és online árajánlatkérések generálása.

A megoldás

Cégünk elkészítette a vállalat új weboldalát, és magyar, angol és német nyelvre optimalizálta a keresőmotorok számára (SEO). A SEO kulcsszavak a vállalat szolgáltatásaira összpontosítottak, és célja a weboldal rangsorának javítása volt a Google keresési találatok között. Ezenkívül professzionális prezentációs anyagokat (PPT és PDF) is készítettünk a vállalat számára, amelyek bemutatták a szolgáltatásokat és a meglévő referenciákat.

Eredmények A SEO optimalizálás eredményeként a vállalat weboldala a Google keresőben a releváns kulcsszavakra az 1-2. oldalra került. Ez a beszerzési osztályok figyelmének felkeltését eredményezte, és online árajánlatkérésekhez vezetett magyar, német és francia cégektől. A vállalat az árajánlatkérésekre az ajánlatok mellett a professzionális prezentációs anyagokat is elküldte, ami nagyban hozzájárult a megbízások megszerzéséhez.

A befektetések megtérülése

A SEO optimalizálás és a prezentációs anyagok elkészítésének ára egyetlen megnyert munkából többszörösen visszajött. A vállalat új ügyfeleket szerzett, növelte bevételeit és javította piaci pozícióját.

Következtetés

Ez az esettanulmány bizonyítja, hogy a SEO optimalizálás és a professzionális prezentációs anyagok hatékony eszközök lehetnek az új ügyfelek szerzésében és a bevételek növelésében. A magyar fémmegmunkáló ipari vállalat sikere példaértékű lehet más iparvágak számára is, amelyek online szeretnének bővíteni üzleti tevékenységüket.

Tanulságok:

  • A SEO optimalizálás kulcsfontosságú a weboldal online láthatóságának javításához.
  • A professzionális prezentációs anyagok segítenek a bizalom építésében és a megbízások megszerzésében.
  • A befektetések megtérülése (ROI) gyorsan elérhető a SEO és a prezentációs anyagok kombinálásával.
Szolgáltatásunk díja

Árlista

PowerPoint céges bemutatóanyag készítés

  • PowerPoint bemutató anyagok készítése, megújítása a legújabb trendeknek és az ügyfél igényeinek megfelelően
  • A végső anyagot kimenjük PDF-ben is
  • Az iparágnak megfelelően alakítjuk ki a struktúrát, a szöveges tartalmat és a vizuális megjelenést
  • Az átadott PPT bármikor lemódosítható, bővíthető a kialakított design szerint, így későbbiekben is megmarad a koherencia

15 oldalas PPT készítése: 140 000 Ft + ÁFA

további oldalak készítése 12 000 Ft + ÁFA / oldal

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS