Ipari PPT tervezés

Ipari marketing megoldások
Vizuális élmény megosztás

Az ipari szektorban több szereplőnél jelentősen csökkentek az árajánlatkérések és a megrendelések számai. A korábban jól működő kapcsolatrendszerek és az azokon keresztül történő megkeresések elmaradása a változás egyértelmű jele. Ezért nagyobb a verseny a beszerzési osztályok meggyőzésére a munka megszerzésére. Így felértékelődik a küldött céges bemutatóanyagok minősége.

Célunk, hogy cégét a nemzetközi anyacég és a magyarországi vállalatok beszerzési osztályának releváns illetékese pozitívan kiemelje versenytársai közül.

Érje el potenciális vevőit piaci szintnek megfelelő PPT-vel.

Az elegáns, minőségi céges bemutató anyagok már megszokottak. Prioritás, hogy a kommunikáció minél összeszedettebb és lényegre fókuszáltabb legyen, tekintettel arra, hogy rövid idő alatt kell döntéseket hozniuk. Az emberi tényező, valamint a cégekről alkotott vizuális benyomás és élmény most nagyobb szerepet játszik a döntéshozatalban, mint valaha.

PPT

Tipikus ipari bemutatkozó PPT hibák

Tapasztalataink alapján a legtöbb ipari cég nem megfelelő minőségű PPT-t készít, hiszen nem szakemberek, nem ismerik annak készítési módját. Általános hiba, hogy túl sok képet vagy nem koherens grafikát használnak. Nem figyelnek oda a megfelelő képminőségre, céges arculati színhasználata, betűtípusokra, elrendezésekre. További felmerülő probléma, hogy túl sok vagy kevés információt akarnak átadni, továbbá azokat nem releváns módon, képekkel akarják prezentálni.

Miért érdemes minket megbíznia a
céges PPT elkészítésére?

Az iparág szereplőinek kihívása, hogy alkalmazkodjanak a megváltozott piaci dinamikákhoz és újraértékeljék üzleti stratégiáikat a versenyképesség fenntartása érdekében. Több éve szolgáltatunk az ipari szektor számára, ezért ismerjük az ipari szereplők mindennapi kihívásait. Ezek az élő tapasztalatok és reális tudásbázis mentén hatékonyan fogalmazzuk meg a minket megbízó cégek PPT üzeneteit ügyfeleik számára.

  • Profi minőségű anyagot gyártunk
  • Iparágnak megfelelően alakítjuk ki a struktúrát, a tartalmat, és a vizuális megjelenést
  • A kész PPT bármikor módosítható, bővíthető az általuk kialakított design alapján, így későbbiekben is a koherencia megmarad

Ipari PPT bemutató PowerPoint videónk

vágjon bele
velünk!

Az üzleti élet íjászai

A marketing tervezés és kivitelezés hasonló az íjászathoz, ahol a cél az, hogy a nyilat a céltábla közepébe lőjük. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, számos fontos tényezőt kell összehangolnunk. Először is, a tervezés fázisában meg kell határoznunk a célközönséget és meghatároznunk a célkitűzéseket, hasonlóan ahhoz, ahogyan az íjász megvizsgálja a céltáblát és az attól való távolságot. A kivitelezés során megfelelően kiképzett “íjat és vesszőt” kell használnunk, ami a marketingeszközöket és kampányokat jelenti. Az üzenetek létrehozása, reklámok indítása és az online jelenlét kialakítása mind hozzájárulnak a sikeres “lövéshez”.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Érdekli a prémium ipari weboldal
fejlesztés is?

bemutatkozó videónk