SEO magyar-angol-német nyelvű keresőoptimalizálás

Nyílpontos találat hazai és külföldi beszerzési osztályokra

A Google keresőoptimalizálás (SEO) hatékony eszköz, amellyel célzott vevőket vonzhat vállalkozása weboldalára, növelheti a márka-ismertséget és a bizalmat, valamint több értékesítési lehetőséget generálhat.

Tovább

Google keresőoptimalizálás magyar-angol-német nyelvű kulcskifejezésekre

A weboldal akkor tölti be igazán a funkcióját (új ügyfelek szerzését, értékesítés erősítését és meglévő ügyfélkör, partnerek megtartását), ha minél könnyebben rátalálnak, elérik azt. 

A Google keresőoptimalizálás (SEO) hatékony eszköz, amellyel célzott vevőket vonzhat vállalkozása weboldalára, növelheti a márka-ismertséget és a bizalmat, valamint több értékesítési lehetőséget generálhat.

Esettanulmány Szolgáltatásaink GYIK Szolgáltatásunk díja

A SEO
siker kulcsa

Elérjük, hogy cége szolgáltatásaira különböző kulcsszavak segítségével rátaláljanak akár a magyar, akár a nemzetközi vállalatok vezetői és beszerzési osztályainak dolgozói, Google keresőoptimalizálás szolgáltatásunkkal.

Esettanulmány

Szolgáltatásunk bemutatása

Szolgáltatásunk két fő részből áll: Google keresőoptimalizálás és havi weboldal üzemeltetés

 • Egyeztetett kulszavak alapján kulcsszókutatás: A célközönség által használt releváns kulcsszavak azonosítása.
 • On-page SEO: Minden egyes kulcsszó csomagra önálló landoló oldal (landing page) készül. Az adott landoló oldal optimalizálása a kulcsszavakra, beleértve a metaadatokat, a címsorokat, a tartalmat és a belső
  linkeket.
 • Off-page SEO: Visszalinkek építése a weboldalra más weboldalakról.
 • Technikai SEO elemzés
 • Teljesítménykövetés: A weboldal láthatóságának és forgalmának nyomon követése, a stratégia finomhangolása a szükséges eredmények elérése érdekében.
 • Későbbi eredmény szinten tartása
 • Weboldal üzemeltetés: Havi weboldal bővítmények, keretrendszer, sablon frissítések
 • Éves szerződést kötünk
GYIK Szolgáltatásunk díja

Esettanulmány: Fémmegmunkáló ipari vállalat sikere a Google keresőoptimalizálásnak köszönhetően

Bevezetés

Ez az esettanulmány egy magyar fémmegmunkáló ipari vállalat sikerét mutatja be, amely a Google keresőoptimalizálás (SEO) és professzionális prezentációs anyagok révén új ügyfeleket szerzett és növelte bevételeit.

A kihívás

A vállalatnak új weboldalra volt szüksége, és javítani akarta online láthatóságát a magyar, angol és német piacon. Céljuk a beszerzési osztályok elérése volt, és online árajánlatkérések generálása.

A megoldás

Cégünk elkészítette a vállalat új weboldalát, és magyar, angol és német nyelvre optimalizálta a keresőmotorok számára (SEO). A SEO kulcsszavak a vállalat szolgáltatásaira összpontosítottak, és célja a weboldal rangsorának javítása volt a Google keresési találatok között.

Ezenkívül professzionális prezentációs anyagokat (PPT és PDF) is készítettünk a vállalat számára, amelyek bemutatták a szolgáltatásokat és a meglévő referenciákat.

Eredmények

A SEO optimalizálás eredményeként a vállalat weboldala a Google keresőben a releváns kulcsszavakra az 1-2. oldalra került. Ez a beszerzési osztályok figyelmének felkeltését eredményezte, és online árajánlatkérésekhez vezetett magyar, német és francia cégektől.

A vállalat az árajánlatkérésekre az ajánlatok mellett a professzionális prezentációs anyagokat is elküldte, ami nagyban hozzájárult a megbízások megszerzéséhez.

A befektetések megtérülése

A SEO optimalizálás és a prezentációs anyagok elkészítésének ára egyetlen megnyert munkából többszörösen visszajött. A vállalat új ügyfeleket szerzett, növelte bevételeit és javította piaci pozícióját.

Következtetés

Ez az esettanulmány bizonyítja, hogy a SEO optimalizálás és a professzionális prezentációs anyagok hatékony eszközök lehetnek az új ügyfelek szerzésében és a bevételek növelésében. A magyar fémmegmunkáló ipari vállalat sikere példaértékű lehet más iparvágak számára is, amelyek online szeretnének bővíteni üzleti tevékenységüket.

Tanulságok:

 • A SEO optimalizálás kulcsfontosságú a weboldal online láthatóságának javításához.
 • A professzionális prezentációs anyagok segítenek a bizalom építésében és a megbízások megszerzésében.
 • A befektetések megtérülése (ROI) gyorsan elérhető a SEO és a prezentációs anyagok kombinálásával.
Szolgáltatásunk díja Szolgáltatás GYIK

Havidíjas csomagajánlataink

Havi Google SEO optimalizációs és szolgáltatás csomag

Egy kulcsszó csomagban található kifejezésekre a Google kereső találatainak elől lévő oldalain lesz a weboldala megtelálható.

 • Kulcsszó kutatás és kulcsszó bázis építés
 • Google SEO keresőoptimalizálás
 • Eredménykimutatás
 • Első hely pozíció fenntartása
 • Weboldal frissítés

48 000 Ft + ÁFA / hó

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

További Google SEO kulcsszó csomag

Toávbbi kulcsszó csomagban található kifejezésekre a Google kereső találatainak elől lévő oldalain lesz a weboldala megtelálható.

 • Kulcsszó kutatás és kulcsszó bázis építés
 • Google SEO keresőoptimalizálás
 • Eredménykimutatás
 • Első hely pozíció fenntartása

35 000 Ft + ÁFA / hó / kulcsszó csomag

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

GYIK

Amennyiben további kérdései merültek fel a Google SEO keresőoptimalizálás kapcsán, olvassa át Gyakran Ismételt Kérdések szószedetünket, ahol számos témában szolgáltatunk információkat.

Mi az a Google keresőoptimalizáció, és miért fontos?

A Google keresőoptimalizáció az a folyamat, amely során a vállalat weboldalát és online tartalmait optimalizálják annak érdekében, hogy a Google keresőben jobb helyezést érjenek el. Ezáltal növelik az organikus forgalmat és javítják a weboldal láthatóságát. Ez kritikus fontosságú a vállalat online jelenlétének erősítése és a potenciális ügyfelek elérése szempontjából.

Hogyan segíthet nekem a Google keresőoptimalizáció a vállalatom növekedésében?

A Google keresőoptimalizáció segíthet abban, hogy vállalata kiemelkedjen a Google találati listáján, így növelve az organikus forgalmat és javítva a weboldal láthatóságát. Ezáltal több potenciális ügyfelet vonzhat be, és növelheti az online jelenlétét, ami hosszú távon növekedést eredményezhet.

Mennyi időbe telik, amíg látható eredményeket kapok a Google keresőoptimalizációból?

A látható eredmények elérése a Google keresőoptimalizációból változó lehet, és függ a vállalat weboldalának állapotától, a kiválasztott kulcsszavaktól és a piaci versenytől. Általában néhány hónap alatt láthatóak az eredmények, de ez időszak alatt folyamatosan monitorozni kell a fejleményeket és optimalizálni a stratégiát.

Mi a különbség az organikus és a fizetett keresés között?

Az organikus keresés az ingyenes, természetes találatokat jelenti a Google keresőben, amelyeket a kereső algoritmusai rangsorolnak. A fizetett keresés pedig az olyan hirdetéseket jelenti, amelyekért a vállalat fizet a Google-nek, hogy megjelenjenek a találati listán.

Milyen módszereket alkalmaz a vállalat a Google keresőoptimalizáció során?

A vállalat által alkalmazott módszerek a kulcsszókutatástól és a weboldal optimalizálásától kezdve a tartalommarketingig és a linképítésig terjednek. Minden stratégia azonban az adott vállalat egyedi igényeihez és céljaihoz igazodik.

Mennyi idő a havidíjas keresőoptimalizálás megtérülése?

A megtérülési idő egy összetett kérdés: egyrészt függ a piaci sajátosságoktól, a versenytársaktól, az indulási állapottól, a megcélzott kulcsszavaktól és minden egyéb olyan szemponttól, amit a Google mérlegel.

Ha gyors eredményekre van szükség, akkor inkább a keresőhirdetés szolgáltatást érdemes választani. 

Mi is szeretjük a konkrét számokat, ezért a pontos adatra vágyó cégvezetőkre is gondolunk:

 • Az organikus forgalomban viszont 6-12 hónap között lehet számítani jelentős előre lépésre. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy jelentősen növekedjen az organikus látogatók száma a havidíjas keresőoptimalizálásnak köszönhetően
 • Nemzetközi projektek esetében általában hosszabb időre van szükség az eredményekhez, de könnyebb és kevésbé kompetitív kulcsszavakra 1-2 hónap alatt is előre lehet kerülni a keresőben
 • Hazai piacon ritka, hogy 6 hónap alatt ne legyen mérhető növekedés az organikus kattintásokban. Jó hír, hogy a SEO eredmények tartósak, így folyamatosan érkezni fognak a látogatók.