5 Trafik TV story

„Elhelyeztünk a weboldalon egy számlátót, amely görgetésre aktiválódik és megmutatja partnerünk eddig elért sikereit.”

Megrendelő Diginstore Zrt.

Tevékenysége Hirdetőfelületek értékesítése

Rendelt munka
Weboldal készítés biref alapján

A Diginstore Zrt. marketing osztálya megbízta csapatunkat az 5 Trafik TV weboldalának elkészítésével.
Az arculati kézikönyvet és a szöveges tartalmat kézhez kaptuk, így fix elképzelések szerint dolgoztunk.

A Diginstore Zrt. fő tevékenysége, hogy trafikokban televíziókat helyez ki a kasszáknál, s azokra hirdetéseket készít. Ahogyan a TV-re is csupán pár pillantást vetnek a vásárlók, úgy a weboldalnak is csak pár másodperce van, hogy megnyerje a látogatót. Ezért olyan figyelemkeltő grafikákat alkalmaztunk, amik azonnal érthetővé teszik a cég tevékenységét.

A weboldal kitűzött célja volt, hogy ösztönözze az eladásokat és erősítse az értékesítést. Ezáltal az online hirdetések összeköthetővé váltal a weboldallal, illetve a személyes megbeszéléseken kiváló alapként szolgált.
A weboldal struktúráját úgy dolgoztuk ki, hogy a látogatók a szolgáltatásról lefelé görgetve átfogó képet kapjanak.

A hatékony weboldal nem csak látványos, hanem szakmailag is felkészült. Azaz naprakész információkat nyújt és tartalmaival, grafikáival tükrözi a cég szakmai színvonalát. A Diginstore weboldala magas felhasználói élményt nyújt, miközben a látogató étfogó képet ad a szolgáltatásról.
Elhelyeztünk egy görgetésre aktiválódó számlálót, amely az elért eredményeket mutatja be interaktív módon. Továbbá beágyaztunk egy bemutatkozó videót, ami közkedvelt és modern megoldás a reklám szegmensben.